100

100Feest!!

Dit is mijn 100ste bijdrage aan deze weblog. Wie had dat gedacht? Op 10 februari 2008 – mijn 49ste verjaardag schreef ik het eerste bericht op dit voor mij nieuwe medium. De eerste stapjes gingen moeizaam. Waarover moet ik schrijven en wat is interessant genoeg om met anderen te delen? In de eerste 4 maanden werden maar liefst 7 berichten aan het web toevertrouwd waarna zelfs 2 post-loze maanden volgden. Een vroegtijdig einde leek in zicht voor Digipete.nl als weblog. Tot een (of misschien wel dè) vaste lezer de knuppel in het hoenderhok gooide; als je toch niet schrijft, verander dan de opzet van je site ook maar weer. Augustus werd een goede maand met 11 artikelen en september werd nog beter (met dank aan de vele wandeltochten die voor inspiratie zorgden). Het laatste kwartaal van 2008 was ik gematigd productief (17 stuks) maar 2009 bracht de ommekeer. Natuurlijk was mijn vakantie in Nieuw Zeeland een goede aanleiding om zeer regelmatig te berichten van mijn avonturen. Het heeft mij in ieder geval een aantal nieuwe lezers bezorgt.

De vele leuke reactie’s hebben mij geinspireerd en dat blijkt uit de statistieken. Dit is niet alleen mijn 100ste artikel maar tevens nummer 50 van dit jaar. Dat is evenveel als het gehele jaar 2008. Het gaat de goede kant op want de bezoekersaantallen gaan ook – zij het langzaam – omhoog.

Tenslotte: blijf mij stimuleren door de site te bezoeken en eventueel opmerkingen te plaatsen. Ik vindt steeds meer inspiratie voor leuke, gekke, kritische berichtjes en ondertussen ben ik er ook wel een beetje achter wat voor soort artikelen ik het beste kan schrijven.
Op naar de volgende 100……..

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *