Adrenaline is legal

Fantastisch, wat een ervaring. Op 15.000 voet uit een vliegtuig springen, vervolgens gedurende 1 minuut met 200 km per uur een vrije val maken om daarna rustig zwevend weer met beide voeten op de grond te komen. En dan ook nog zelf de controle over de parachute mogen overnemen. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Nogmaals, fantastisch, wat een kick. Dit vergeet ik nooit meer.

Adreneline

We zijn nu in Queenstown, de outdoor hoofdstad van Nieuw Zeeland. Morgen gaan we met 5 personen aan funjacking doen. Dat betekent varen in een jetboat, een stuk wandelen en vervolgens kanoën. Het wordt weer een drukke dag.

Comments
  1. Hey Peter,
    Dat ziet er goed uit, lijkt me zeker iets om nooit te vergeten. Ik weet niet of ik dat wel zal durven!!!!
    Groetje Astrid

  2. mooie foto(ben je dit wel echt?).Ook een leuk pakje had dat je aan had met die felle kleurtjes.Veel plezier op het water vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *