Augustus 2010

Tengevolge van technische problemen zijn alle berichten vanaf 21 augustus 2010 tot 5 juli 2011 onherstelbaar verdwenen. Alles herschrijven is niet te doen en daarom heb ik naar een minder arbeidsintensief alternatief gezocht. De oplossing is simpel en doeltreffend. Voor iedere missende maand komt 1 post met een overzicht van de gepubliceerde onderwerpen en de daarbij horende foto’s. Geen uitgebreide verhaaltjes dus maar enkel een samenvatting en vanaf 6 juli 2011 begin ik gewoon weer opnieuw met het vullen van mijn blog.


In de laatste week van augustus waren er 3 activiteiten waarover ik heb geschreven:

  • Op 21 augustus vond in het Sittardse stadspark ‘Cinema in het Park‘ plaats.
  • Schutterij HH. Marcellinus en Petrus hield op 22 augustus wederom haar jaarlijks Burgerkoningschieten op de schietwei in Daniken.
  • Vanaf 28 augustus verbleef ik in Italië om vakantie te vieren in de Dolomieten. Vanuit mijn hotel in Oberrasen heb ik diverse activiteiten ondernomen zoals een bezoek aan de Antholzer See en het nabij gelegen biathlon stadion. Een wandeling naar de top van de Kronplatz mocht natuurlijk ook niet ontbreken en deze tocht ging in een sneeuwbui over de route van de Giro d’Italia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *