Back to School

Ik ben weer aan de gang. Sinds deze week ga ik weer naar school voor een project van het UWV en Arcus. Gedurende 3 maanden krijg ik enige bijscholing op het gebied van de informatica en als het even mee zit staan daarna de werkgevers voor mij in de rij. Ok, enige relativering is op zijn plaats. Eerst maar de opleiding volgen en dan zien we wel weer verder.

Ik zit weer in een oud vertrouwd ritme, vroeg op en in de file; en ‘s-avonds weer naar huis. Geen uitslapen meer maar dagelijks naar school. Wel een beetje vreemd want de lessen worden gegeven op een locatie van Arcus in Heerlen waar voornamelijk puber-studenten hun natuurlijke habitat hebben. Het zal wel wennen en wie weet kan ik snel weer aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *