Bram

Ik heb hem gezien. Ik werd vanmorgen wakker en daar stond ie, aan de voet van mijn bed.

ABRAHAM

Hij had net mosterd gehaald en stond op mij te wachten. 50, het lijkt heel wat maar het is pas het begin. Ik voel er niets van, het doet geen pijn en het gaat helemaal vanzelf. Je hoeft er niets voor te doen, alleen doorademen. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik voor Nederlandse begrippen ook al jarig geweest. in Downunder is al een halve dag voorbij. Vanmorgen stonden al 4 dames onder mijn balkon te zingen en even later stonden 2 andere jongedames aan mijn bed met een cadeautje. De dag is goed begonnen. Ontbijten bij Starbucks en een wandeling door de allerfraaiste en Brits ogende binnenstad van Christchurch. Vanavond het laatste avondmaal in het Gondola restaurant, eten met uitzicht over de stad.

Bram

Morgenvroeg is het zover, naar het vliegtuig en weer naar huis. Het waren 3 fantastische weken in een fantastisch land. Veel gezien, veel gedaan en nieuwe vrienden gemaakt. Om 10 voor 12 vertrekt de jumbo van Singapore Airlines vanaf Christchurch Airport, back home. Dit is waarschijnlijk niet mijn laatste bericht, het laatste bericht on the road zal komen vanaf Changi Airport in Singapore……tot dan…………..

Comments
 1. Peter gelukig dat abram je daar toch gevonden heeft een goede reis naar huis en tot van de week

  de cremertjes uit Sittard

 2. Peter, enne gooje reis terug gewenst en kiek neet teveel noa de jong stewardeskes hè.
  Veer zeen dich sjnel.

  Groetjes Astrid

 3. Lang zal je leven,lang zal je leven, lang zal je leven in de gloria, in de gloria in de gloria hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepeiep hoera

  Peter hie in Pöth zint veer nog net optied, mer in dien geval telaat
  Proficijat mit dien verjaordig. Hubbe ver toch ff veur dich gezonge.
  Groetjes, Ralph & Diana

 4. hoi Peter,

  het is inmiddels 3 weken te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.

  groeten
  Bartel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *