Casper

Stadsvastelaovesvereniging De Flaarisse heeft een nieuwe prins – Casper I – en toevallig ken ik hem ook nog. Dat lijkt misschien een ietwat vreemde opmerking maar toch is het waar. De laatste jaren ben ik steeds minder bekend met de mogelijke prins-kandidaten. Ik ga er van uit dat dit voornamelijk komt door het steeds groter wordend leeftijdsverschil. Echter, dit jaar is het allemaal anders.

Vlak na nieuwjaarsdag sprak ik met een van de barkeepers van café Amadeus over de draaiende geruchtenmolen inzake de nieuwe Prins Carnaval. Ik had geen idee maar hij kwam met een aantal opties ten tafel die mij echter niet heel realistisch leken. Wij besluiten beiden niet meer woorden aan de problematiek te wijden en nog een pilsje te drinken. Achteraf blijk ik aardig in het ootje genomen te zijn; op 8 januari jl. is de aardige pilsjestapper zelf uitgeroepen als de nieuwe prins van de Flaarisse.

Prins Casper I

Prins Casper I

Aangezien ik bij wijze van hoge uitzondering dit jaar eens niet aanwezig was bij de proclamatie, leek het mij gepast om mij even te laten zien tijdens de receptie in de Hanenhof en Prins Casper I veel succes te wensen.

Casper I: ALAAF!!!

Comment
  1. Peter,

    Erg leuk gesjréve! Ja dao höb ich auch nog aeve aan teruk motte dènke wie ich dich op de resepsie zaog versjiene haha. Leuk dat se d’r waors en ich haup dat ich dich nog vaker taege gaon komme!

    Alaaf,

    Prins Casper I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *