Crescendo

We moeten kilometers maken want over krap 2 weken is het zo ver: de Kennedymars Sittard. We, dat zijn Remco en ikzelf. Remco traint voor zijn eerste Swentiboldmars en ik maak mij op voor mijn 10de Kennedymars.

Twee weken geleden hebben we voor het eerst samen geoefend tot beider volle tevredenheid. Met halfvasten stond de Rode Beek tocht in Schinveld maar hier moesten we onverwacht verstek laten gaan. Een acute blindedarmontsteking weerhield Remco van overmatige inspanning maar gelukkig herstelde hij spoedig en konden we vandaag weer een voorzichtige poging wagen.

WSV Crescendo

Een van de laatste oefentochten voor de Kennedymars vindt plaats in Puth-Schinnen en wordt georganiseerd door wandelsportvereniging Crescendo. We kunnen kiezen uit 6 afstanden: 7, 11, 14, 21, 35 en 50 km. In verband met de doelstelling van – vooral – Remco besloten we om de route van 21 kilometer te gaan lopen. Net als 2 weken geleden voert de tocht ons weer naar Sweikhuizen, Geleen en Munstergeleen; niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat beide startplaatsen in dezelfde gemeente zijn gelegen. Bij onze afstand horen 2 controleposten die echter beide op dezelfde locatie zijn gehuisvest namelijk het Scouting-gebouw in Munstergeleen.

Puth-Schinnen

Na net geen 4 uur wandelen arriveren we weer bij café Bie Laurengske. Het was een vruchtbare wandeling die vertrouwen geeft voor de marsen op Paaszaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *