Daar zijn we weer!

10 over 6 donderdagmorgen, we zijn geland op Luchthaven Schiphol. Een lange vlucht zit er op, bijna thuis. Om kwart over 7 vertrekt mijn trein naar het Zuiden en 3 uur later zet ik weer voet in Geleen. Brr, wat is het hier koud!!

We zijn weer thuis

Het is weer voorbij, maar niet echt. Ik heb nog heel veel mooie herinneringen vereeuwigd op 1371 foto’s. Die zullen niet allemaal mijn zelfkritiek doorstaan maar een eerste snelle scan was bemoedigend. Ik heb ruim 3 weken doorgebracht met – in eerste instantie – 18 wildvreemde mensen. Nu zijn ze misschien alleen nog een beetje vreemd. Ik bewaar er warme herinneringen aan. Oke, sommige iets meer dan andere. Je kunt niet van allemaal evenveel houden.
Het is voorbij maar ik ben er voorlopig nog niet vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *