Doping??

De tweede dubbel dit seizoen voor Red Bull Racing, Vettel op 1 en Webber op 2. Het gaat goed met de jonge Duitser. Button blijft ondanks een zesde plek leider in het kampioenschap maar Vettel kruipt langzaam dichterbij. Het is nog steeds een spannende competitie hoewel het er in eerste instantie naar uit zag dat BrawnGP met twee vingers in de neus het kampioenschap zouden binnenslepen. Maar de slimme mannen van Red Bull hebben misschien wel een geheim wapen ingezet.

Het geheime wapen van Red Bull?

Nieuwe regels of budget limiet?

Waarom was Sebastian Vettel vandaag zo snel?  En waarom kon alleen zijn Australische teamgenoot hem redelijk volgen? Misschien zit het geheim wel in de core-business van Red Bull. Ik spreek uit eigen ervaring dat je harder gaat lopen na een blikje energieverhogende drank. Zit het goedje misschien in de brandstof of hebben de coureurs zoveel energy-drink tot zich genomen dat ze iets meer pk’s uit hun bolides konden stampen. We zullen het nooit weten. Is er sprake van doping of waren ze vandaag gewoon de snelste.

Ik gok op het laatste…………


O ja, ik zou het bijna vergeten. Hoe vergaat het de teleurstellende top-teams?

Ferrari lijkt er langzaam bovenop te komen, beide auto’s in de punten en Felipe Massa net niet op het podium.
En McLaren? Heikki Kovailainen haalt de finish niet en de verdedigend wereldkampioen Lewis Hamilton kan zijn titelaspiraties definitief vergeten. Hij eindigt op een 16de plaats met een ronde achterstand.  Hij moest zelfs Giancarlo Fisichella in zijn Force India voor zich dulden.
Lewis, concentreer je maar vast op volgend seizoen………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *