Facebook

Het wonder is geschied, ik zit op Facebook. Het werd niet voor mogelijk gehouden maar toch is het zo ver gekomen. Ik heb al 3 vrienden, digitaal gezien. Maar ik heb nog geen flauw idee wat mij te wachten staat. Blijft het bij een handjevol of heb ik binnen afzienbare tijd een heel legioen “vrienden”? Het vrienden maken via Facebook zie ik in ieder geval niet als doel maar het hoort er bij.

Hoe is nu zo gekomen? Een vlaag van verstandsverbijstering of een weloverwogen keuze? Eigenlijk geen van beide! Een toevallig mailtje en daaropvolgend geanimeerd telefoongesprek met een oud-collega veroorzaakten een impulsieve actie en voilà: plots was ik lid van de Facebook-community.

Mij uitbreidingsdrift heeft wel al tot kleine problemen geleid. Om mijn blog-berichten ook op Facebook te kunnen tonen heb ik een plug-in gedownload die vervolgens moest worden geactiveerd. Daar ging het even fout en vanmorgen bleek mijn Facebook account te zijn geblokkeerd, een nieuw record!

De komende dagen zal ik mij moeten gaan verdiepen in de materie van het Facebooken om toekomstige blunderende vermijden…..

Comments
  1. Pingback: petercremers.nl » Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *