Foto gemist!

Over een ruime week begint in Spa-Francorchamps weer het spektakel van de Formule 1. 22 peperdure bolides zullen in het weekend van 27 t/m 29 augustus as. het befaamde Ardennen-circuit weer onveilig maken. Ondanks dat bochten als Eau Rouge op enkel één uur van mijn woonstee gelegen zijn heb ik de Grand Prix nog nooit bezocht. Te duur en misschien wel te dichtbij (??!!) om de beroemde race met een bezoekje te vereren. Ik was er wel eens getuige van een klassieker-race en heb ook wel eens het circuit als doorgaande route bezocht maar daar is het altijd bij gebleven.

Zo ook deze week al was het zeer close. Ik was op familiebezoek op het vakantiepark Landal Domaine Long Pré nabij Stavelot in de Belgische Ardennen. Toen de vriendelijke dame van mijn navigatiesysteem aangaf dat ik op de T-splitsing met de N68 linksaf moest zag mijn oplettende bijrijder plots een omheinde parkeerplaats. Op zich niets bijzonders als deze parking niet vol had gestaan met een aantal vrachtwagens van bekende F1-teams. Herkenbaar waren enkele zilverkleurige trucks alsmede de camions van Renault en Force India, reeds vooruitgestuurd als kwartiermakers voor de naderende GP van België.

Leuk en aardig maar hier ging het ook fout. Ondanks dat ik een camera bij me had, heb ik verzuimd dit fotomoment ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Geef de regen maar de schuld of mijn over-concentratie tijdens het navigeren. Zonde, het zou een mooi plaatje geweest zijn. De enige service die ik nog kan verlenen is het verstrekken van de locatie van de P-plaats, voor wie de foto zelf wilt maken.

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *