Foto’s Nieuw Zeeland

Nieuw ZeelandIk ben al ruim 7 weken terug van vakantie, dus werd het langzaam tijd om een aantal foto’s te delen met mijn lezers. Het was een flinke klus. Bijna 1.400 foto’s stonden op 4 geheugenkaartjes en dat is best veel. 2 selectierondes hebben geleid tot een eindresultaat van 1.172 foto’s die ik goed genoeg vond om te bewaren. maar om al deze foto’s op mijn website te zetten; dat is een beetje overdreven. Als je er niet zelf bij geweest bent lijkt het waarschijnlijk ook veel van hetzelfde. Maar goed, ik was er bij en heb bij iedere foto natuurlijk een verhaal. Op speciaal verzoek wil ik natuurlijk met alle plezier de complete serie tonen en er iets bij vertellen. Maar dat doe ik hier niet.
Ik heb een selectie proberen te maken van de mooiste momenten. Slechts 79 foto’s – van elke dag een aantal – die volgens mij een goede indruk moeten geven van de schoonheid van Nieuw Zeeland. Wil je er echt van genieten, pak dan het vliegtuig en ga het zelf meemaken.

De fotografische samenvatting kun je vinden in mijn foto-album. Ik wens jullie veel kijkgenot……….

  • Oldtimerparade2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *