I’ll be back

Een van de meest favoriete film-uitspraken ooit: I’ll be back. En terug kwam hij steeds weer, Arnold – The Terminator – Schwarzenegger. En ook al is hij nu de 38ste Gouverneur van Californië, ik geloof er heilig in dat hij ooit weer terug komt op het witte doek. Of we daar blij mee moeten zijn zal voorlopig nog een raadsel blijven.

Vooralsnog heeft Arnold zijn lijfspreuk uitgeleend aan een andere Duitstalige superheld. Ene meneer Schumacher verveelde zich blijkbaar op zijn Zwitserse landgoed en moest plots aan de gespierde Oostenrijker denken. Schumi wordt in 2010 herenigd met zijn oude maatje Ross Brawn. Samen werden ze al velen malen wereldkampioen met Ferrari en de heren kennende willen ze dat kunstje graag nog eens herhalen, echter nu met Mercedes. De scharlaken bolides uit Maranello worden ingeruild voor een silberpfeile uit Stuttgart. Of het een succes wordt zullen we volgend jaar zien, het beloofd in ieder geval een bijzonder F1-jaar te worden.

They'll be back!!

They’ll be Back, ooit……

Comment
  1. Hij doet ut weer…..gemaakt…..de weblog….alleen het nieuws is minder……..Kimi Rules….maar die rijdt komend seizoen in een overdekte auto…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *