Inschrijving

Over twee maanden is het weer zo ver. Duizenden wandelaars trekken dan weer de stoute schoenen aan en gaan proberen een van de drie beschikbare afstanden te voltooien. De trainingstochten zijn al gestart – ik heb nog aan geen deelgenomen – en de eerste blaren zijn al gesignaleerd.

Ik stond reeds 13 keer aan de vroege start en wist 8 maal aan de finish te verschijnen. Nog 2 edities wil ik minimaal volbrengen, dan is het mooie ronde getal van 10 stuks behaald en ligt er een speciale medaille voor mij klaar. Zoals ik het nu zie, is het dan ook goed geweest. Tien Kennedymarsen staat mooi op de palmares en meer hoeft het niet zijn. Ik kan mij natuurlijk nog bedenken maar dat zien we dan wel weer.

Òndertussen ben ik wel al aan het beraden over nieuwe cq. andere uitdagingen. De Vierdaagse van Nijmegen heb ik nog nooit voltooid evenals de Heuvelland vierdaagse. De Nacht van Gulpen zou ook een mogelijke optie kunnen zijn maar zo ver is het nog niet. Eerst de negende Kennedymars nog voltooien en die is nog niet eens begonnen.

Vandaag heb ik mij ingeschreven voor de editie van 2012, ik kan niet meer terug. Op Paaszaterdag 7 april moet het gaan gebeuren, de 49ste Sittardse Kennedymars. En met een beetje geluk loop ik de monstertocht in 2013 tijdens het 50-jarig jubileum voor de 10e keer uit, wordt vervolgd…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *