Klaar!

Het is weer gedaan, ik ben weer werkeloos. Nu komt dit niet geheel onverwachts want bij aanvang was reeds bekend dat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van het project zou gaan. Dat project had alles te maken met de fusie van Vivre en GroenekruisDomicure tot Envida en de daaraan gerelateerde ICT-migratie. Tijdens deze ingrijpende migratie waren een paar helpende handen zeer welkom en zodoende kwam ik in beeld.

Vorige maand leek er reeds een einde te komen aan mijn participatie maar op de valreep was men tot andere inzichten gekomen en werd ik gevraagd om toch nog een maand te blijven. Geen verkeerd besluit want het moment suprème van de migratie veroorzaakte in de eerste week van juni een ware stormloop van hulpvragen oftewel topdrukte bij de afdeling ICT. Alle hens aan dek was gewenst en iedereen moest de mouwen opstropen want de telefoons rinkelden de eerste dagen onophoudelijk en de mailbox barstte uit zijn voegen.

De rust is terug gekeerd en het is weer business as usual. Tijd om afscheid te gaan nemen van de ingehuurde krachten en zo wil geschieden. Vandaag was mijn laatste werkdag en vanaf morgen ben ik weer werkeloos. Rest mij nog om Dimenza Intermediairs en Envida te bedanken voor het vertrouwen en de geboden mogelijkheden.

Voor de geïnteresseerden, klik hier voor mijn Curriculum Vitae, nu maar hopen dat er snel weer een nieuwe uitdaging mijn pad zal kruisen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *