Maart 2011

Tengevolge van technische problemen zijn alle berichten vanaf 21 augustus 2010 tot 5 juli 2011 onherstelbaar verdwenen. Alles herschrijven is niet te doen en daarom heb ik naar een minder arbeidsintensief alternatief gezocht. De oplossing is simpel en doeltreffend. Voor iedere missende maand komt 1 post met een overzicht van de gepubliceerde onderwerpen en de daarbij horende foto’s. Geen uitgebreide verhaaltjes dus maar enkel een samenvatting en vanaf 6 juli 2011 begin ik gewoon weer opnieuw met het vullen van mijn blog.


  • Vastelaovend in Gelaen: op Zondig de graote Waereldsjtad Optocht en op Maondig het Waereldsjtad Kapelle Konkoer.
  • Op 19 maart ben ik gestart met het Krijtlandpad, een wandelroute van 90 km. door het Heuvelland met Maastricht als start- en eindpunt. De eerste etappe gaat van Maastricht naar Noorbeek.
  • Een dag later – op 20 maart – staat er weer een oefentocht voor de Kennedymars op het programma: de Mondriaan wandeltocht in Heerlen en omstreken.
  • Zo’n 4 weken voor de 80 km. staat de ultieme oefentocht op het programma. WSV Echt organiseert de Grensstapperstocht, 42 km. door Midden Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *