Oldtimers

Geleen heeft het!! Alweer, want vandaag vindt voor de 17de keer de Geleense Oldtimer Parade plaats. Op een zonovergoten markt staan de oude automobielen spiegel aan spiegel geparkeerd en laten zich bekijken door het in grote getale aanwezige publiek.

Overland

De Stichting Oldtimer Vrienden Limburg (SOVL) staan ook dit jaar weer garant voor een prachtig evenement. Hoogtepunt voor de eigenaars van deze fraaie voertuigen zijn natuurlijk de twee rondritten door het Limburgse heuvelland maar voor de gemiddelde bezoeker is het bewonderen van dit stukje mobiele historie een evenement op zich.

Mercedes

De Geleense Oldtimer Parade biedt voor elk wat wils. Vanzelfsprekend zijn de automobielen van de organiserende vereniging aanwezig, allen van voor 1940. Maar ook recentere autogeschiedenis is ruimschoots vertegenwoordigd, deelname is mogelijk voor auto’s en motoren van tenminste 25 jaar oud. Daarnaast geeft de vereniging “Keep Them Rolling” acte de présence met een aantal authentieke voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

Porsche 911

Het Geleense centrum is op deze zondag omgetoverd tot een waar automuseum, genieten voor de autoliefhebbers en misschien ook wel voor vele anderen. Volgend jaar zijn we er weer voor aflevering 18……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *