Ontwikkeling

Digipete.nl bestaat ruim 5 jaar, om precies te zijn sinds 23 december 2004 en sinds die tijd is er veel veranderd.

Ik weet niet eens meer hoe mijn eerste homepage er uit zag, het is ook niet gedocumenteerd dus de beelden zijn voor altijd geschiedenis. Gelukkig zijn er wel nog een aantal html-probeersels bewaard gebleven en deze geven een aardig beeld van de ontwikkelingen op internetgebied. Het begon met Frontpage maar snel volgde het gebruik van Dreamweaver. Tegenwoordig is WordPress het Content Management Systeem dat deze site mogelijk maakt.

In eerste instantie was Digipete.nl niet meer als een verwijspagina naar een aantal door mij gemaakte webpagina’s. Eigenlijk was het dus een online oefening om mij meer te bekwamen in het internet. Nut en doel waren nog niet geheel duidelijk.

Digipete.nl, 3 jaar geleden……

In 2008 kwam de ommekeer, mijn weblog startte en tegelijkertijd werd het WordPress-platform gestart. Alle begin is moeilijk en dat bleek ook voor dit medium te gelden. Ups and downs, zoeken naar het juiste format en de juiste onderwerpen. Moeten de onderwerpen luchtig blijven of mag het iets serieuzer? Stuk voor stuk vragen waar je niet zo maar 123 uit komt. Dat heeft tijd nodig.

Afgelopen zondag heeft het 200ste artikel het levenslicht gezien en dit is dus het begin van de volgende honderd. De looks zijn in de afgelopen 2 jaar een aantal keren gewijzigd en over de inhoud bestaat ondertussen enige consensus. Deze blog gaat vooral over mijn belevenissen, zinnige en zeker ook onzinnige gebeurtenissen. Gewone dingetjes van alledag die over mijn pad komen, bij voorkeur geïllustreerd met een mooie foto van eigen hand.

Het einde is nog niet in zicht, het aantal bezoekers is nog steeds stijgende en mijn schrijf-frequentie wordt daardoor positief beïnvloed. Een website is nooit af, het is iets dynamisch.

Doorgaan is dus het credo, gewoon doorgaan…….

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *