Optocht

Vastelaovend, tied veur de graote Waereldsjtad optoch!!!

De Geleense optocht is dit jaar al aardig in het nieuws geweest en dat op voorhand. De lokale omroep “Streekomroep START’ had een groot aandeel in deze uitgebreide media-aandacht. Zij hadden namelijk besloten om na 32 jaren noeste arbeid de Geleense optocht niet op te nemen en zodoende dus ook niet uit te zenden maar uit te wijken naar het Sittardse stadsdeel.

StartTV

Gein Bol op de TV

Half Geleen viel natuurlijk over de omroepbazen heen en riep schande. De Stadvastelaovesvereniging De Flaarisse waren verontwaardigd en geschrokken; wat noe!! Al die mensen die niet in staat zijn om langs de optochtroute plaats te nemen blijven nu verstoken van kleurige beelden en turen naar een zwart televisiescherm. Maar niet getreurd, de Flaarisse zijn een daadkrachtig elftal en hebben actie ondernomen.

Ruud

Van trekke wurs-te douf!

Als START het initiatief niet neemt dan doen wij het zelf wel. En zo geschiedde, de Flaarisse benaderde een aantal Geleense professionals en al snel was het duidelijk dat ook dit jaar de optocht in beeld zou worden gebracht.  Vanaf maandag 3 maart te bekijken op het internet bij de Flaarisse, naar een oplossing voor de burgers zonder internet wordt nog gezocht.

111

Die Auw is neet kepot te kriegel….

Ik ben er van overtuigd dat het resultaat geweldig zal zijn, ik weet tenslotte wie de opnames gemaakt hebben en dan is kwaliteit gegarandeerd.

Natuurlijk was ik ter plekke voor de niet bewegende beelden, de foto’s zijn te bekijken en te koop in de webshop….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *