Oud!

Vorig weekend hadden de auto-tuners bezit genomen van het Geleens marktplein  en vandaag was het de beurt aan de oldtimers. Ik moet eerlijk bekennen dat de oudere automobielen meer mijn ding zijn en in mijn ogen zeker een bezoekje waard.

De Geleense Oldtimer Parade 2014

De Geleense Oldtimer Parade 2014

De Geleense Oldtimer Parade is een mooie traditie en kende vandaag alweer de achttiende editie. De laatste jaren heb ik het gevoel dat er veel auto’s geshowde worden die in mijn optiek geen oldtimers zijn. Het gaat hierbij puur om een gevoelskwestie en heeft niets te maken met de leeftijd van de auto. De oorzaak moet vrijwel zeker gezocht worden in mijn eigen leeftijd. Ik ben geen oldtimer en auto’s die jonger zijn dan mij dus ook niet. Natuurlijk zie ik dat niet helemaal zo ongenuanceerd, ik wil alleen duidelijk maken dat personen van verschillende leeftijden het begrip oldtimer anders kunnen definiëren.

Enfin, door het gehele centrum stonden auto’s uit diverse tijdperken opgesteld en kregen ruime aandacht van het massaal aanwezige publiek. Volgend jaar weer, denk ik tenminste…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *