Rocknach

Het begon in 1983, de Gelaender Rocknach! Er volgden vele jaarlijkse edities tot in 1999 het doek viel voor dit Geleens initiatief. Gisteren kwam daar verandering in want de Gelaender Rocknach is opgestaan uit de as. De Geleense Hanenhof was wederom het bruisend middelpunt voor een fantastisch evenement met een indrukwekkend affiche.

Om klokslag 7 uur had Complexx de moeilijke taak om het festival te openen. Voor een nog amper gevulde zaal lieten zij zich echter van hun beste kant zien. Vervolgens nam Sparrow Falls het stokje over om even later het podium vrij te maken voor MADI. Dit Geleens talent stond eerder dit jaar ook al op Pinkpop en nu dus ook op de Rocknach. Jaya the Cat had blijkbaar weinig vertrouwen in de catering want ze hadden hun eigen cocktailbar meegenomen. De headliner was niemand minder dan DeWolff. Deze Geleense succesformatie speelde de sterren van de hemel en had zelfs nog ruimte voor een gastoptreden van Madi Hermans van – jawel – MADI.

Volgens mij was de heropleving van de Gelaender Rocknach een groot succes, complimenten voor de organisatie zijn zeker op zijn plaats.
Volgend jaar weer?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *