September 2010

Tengevolge van technische problemen zijn alle berichten vanaf 21 augustus 2010 tot 5 juli 2011 onherstelbaar verdwenen. Alles herschrijven is niet te doen en daarom heb ik naar een minder arbeidsintensief alternatief gezocht. De oplossing is simpel en doeltreffend. Voor iedere missende maand komt 1 post met een overzicht van de gepubliceerde onderwerpen en de daarbij horende foto’s. Geen uitgebreide verhaaltjes dus maar enkel een samenvatting en vanaf 6 juli 2011 begin ik gewoon weer opnieuw met het vullen van mijn blog.


  • De eerste dagen van september stonden nog in het teken van vakantie in Süd Tirol. Hoogtepunt was ongetwijfeld de wandeling rondom de Drei Zinnen.
  • Op 11 september was het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje van de Pölleklup Lötterao en dit jaar was Luik het reisdoel.
  • Het GVK – Gelaens Vastelaovesleedjes Konkoer – vond plaats op 17 september, de Pölleklup deed ook mee met ‘Geweun omdat ’t kent’ maar Veer Veere ging met de overwinning lopen.
  • Koffietijd op woensdag 22 september. Mijn lieve zus had zich aangemeld voor de metamorfose en zodoende waren we al vroeg in de studio voor de live-uitzending op RTL4.
  • De grootste beurs op fotogebied – de Fotokina in Keulen – werd met een bezoek vereerd op zaterdag de 25ste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *