Singapore

10 over 8 in de avond, Changi Airport Singapore. De eerste helft van de reis zit er weer op. Aangezien het vliegtuig niet helemaal volgeboekt was, had ik de beschikking over 3 stoelen. Mijn eigenlijke plek was 50A (bij het raam) maar B en C waren vrij, dus plaats zat. Gisteravond was het afscheidsdiner in het Gondola restaurant. Eerst met de kabelbaan naar boven, foto’s maken en toen eten. Het eten was niet van de meest superieure kwaliteit maar het uitzicht over Littleton Harbour maakte veel goed. Na het speciaal geschreven afscheidslied – waar nog een voor mij onbekende verrassing in zat [hiep hiep hoera] – en de afscheidsspeech met bijbehorende envelop was het tijd voor het echte afscheid. Een aantal mensen reisden verder zonder de groep omdat hun vakantie nog even doorliep. We zagen ze vanavond voor het laatst en was dit dus de laatste kans voor een uitgebreide knuffelpartij. Bij terugkomst in het hotel was er nog tijd voor een afzakkertje en natuurlijk verzamelt zich aan de bar weer de vaste kern. Altijd de zelfde die blijven hangen.

Om 12 uur vertok ons vliegtuig vanaf Christchurch International Airport. De hele vlucht tot Singapore was bij daglicht dus ik heb aardig wat foto’s vanuit het vliegtuigraampje genomen. Daarbij ook een luchtfoto van de Olga’s oftewel Katja Tuta; 6 jaar geleden heb ik hier een mooie wandeltocht gemaakt. Het eten en het entertainment was weer helemaal in orde en nu zijn we dan in Singapore. De vlucht naar Amsterdam (SQ324) vertrekt pas om 10 minuten voor middernacht (Singapore time), dus we moeten nog even wat tijd doden. Donderdagmorgen na een hele lange nacht – 12 uur – stuitert de Boeing weer op Nederlandse bodem.

Tot gauw………..

Comments
  1. je hebt in ieder geval genoeg tijd om uit te rusten tijdens zo’n lange reis.goede reis nog en we zien je wl weer in geleen.de verhalen en de foto’s horen en zien we wel. gr. theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *