Sunsofa

Het komt wel eens voor dat ik bij het ontwaken niet weet wat ik de rest van de dag ga doen. Afgelopen zaterdag was zo’n dag. Niet dat ik de hele dag doelloos in het rond heb gelopen maar de avond bracht wel een onverwachte wending. Doordat ik geen krant heb, ben ik niet altijd goed op de hoogte van het lokale nieuws en dat bleek deze avond weer zo te zijn. In de Hanenhof zou een CD-presentatie plaatsvinden waar ik geen weet van had. Een goede reden om daar eens een kijkje te gaan nemen.

De Geleense band Sunsofa presenteerde haar eerste CD getiteld “Sunsofar“. De band omschrijft zichzelf als:

Sunsofa is een combinatie van een krachtige stem, melodisch gitaarspel, warme rhodesklanken ondersteund door strakke bastonen en jazzy drums

Een goed gevulde foyer was getuige van dit nieuwe Geleense produkt en naast de diverse officiële plichtplegingen werd natuurlijk het verse album live ten gehore gebracht. Aanstaande zaterdag zijn zij weer te beluisteren en dan in Theater Karroessel. Dit belooft een intiem concert te worden want dit Geleense mini-theater telt maar 69 plaatsen.
Tot verrassing van de bandleden zelf kondigde de organisatie van Mama’s Pride aan dat Sunsofa dit festival op 8 mei as. mag openen als support act van Caro Emerald. In het Burgemeester Damenpark is gelukkig meer plaats dus komt allen naar dit gratis toegankelijk Geleense festival.

Een nieuwe CD moet natuurlijk gesigneerd worden….

Kijk voor alle foto’s op double-eye.nl.

Comments
  1. Pingback: Digipete.nl » Blog Archive » Park Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *