Tafel

75 meter lang tafelen, waar is dat mogelijk? In Geleen natuurlijk! Vanavond vond in het ‘horeca’-straatje voor de eerste maal “De Tafel van Limburg” plaats; een splinternieuw initiatief om Geleen weer enigszins op de kaart te zetten.

Hier melden

Wat is het idee? Heel simpel eigenlijk: aan de westzijde van de Geleense markt tussen de caf’é’s Amadeus en Anno ’93 heeft de organisatie een 75 meter lange tafel gebouwd met plaats voor 200 gasten. De keukenbrigade van restaurant Battice verzorgt voor al deze eters een driegangen menu terwijl de deelnemende café’s voor passende drankjes zorgen. Daarbij doet het bedienend personeel zijn cq. haar werk al lopend over de extra brede dis.

De Tafel van Limburg

Er is echter meer: Rondom de feestdis vertoont een tweetal goochelaars gedurende de hele avond hun magische kunsten en letterlijk op de tafel brengt ‘The Legendary Allstar RBR Bigband Sensation’ onvergetelijk en aanstekelijk muzikaal vertier. Dit alles in combinatie met uitstekende weersomstandigheden lijkt een goede basis tot succes.

Wijnkoeler

En wat bleek? Het evenement was gelijk bij zijn premiere een daverend succes. De organisatie heeft zich reeds laten ontvallen dat ‘De Tafel’ volgend jaar een vervolg zal krijgen.

Meer foto’s zijn te vinden op https://www.facebook.com/tafelvanlimburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *