Tussenstop

Dinsdagmorgen 20 januari 2009 om 6 uur stond het vliegtuig stil in Singapore. Over 2 uur en 3 kwartier vertrekt het vliegtuig weer vanaf Changi Airport. Met een volle tank kerosine, nieuwe voorraden eten en drinken en natuurlijk een nieuw peloton bloedmooie stewardessen. De vlucht ging geheel naar wens. Niet verdwaald en precies op schema. Ten opzichte van Schiphol zijn er hier in Singapore wel wat verschillen. Ik vindt het vliegveld veel mooier en luxer en heel belangrijk, hier kun je gratis internetten terwijl dat in Amsterdam 3 Euro voor een kwartier kost. Vandaar dat ik dus weer even een update schrijf voor de thuisblijvers. Ik ben weliswaar binnen in de terminal, toch breekt het zweet mij nu al uit. Het is hier zo vroeg in de ochtend al ruim 20 graden en dan heb ik het nog niet over de luchtvochtigheid. Zo, dit gratis kwartier zit er weer op. Nu nog 10 uur vliegen en met een sprongetje over de evenaar naar Nieuw Zeeland waar we omstreeks 11 uur zullen arriveren. Al met al ben ik al vanaf maandagmorgen 5 uur wakker.
En we zijn nog maar amper begonnen……

Comments
  1. Zo te lezen heb je al een prima vakantie, en ga je de stewardessen nog missen. Maar goed bij deze alsnog een fijne vakantie gewenst van zoë,pien,nicole en mijzelf toegewenst met terugwerkende kracht, maar dat spreekt vanzelf.

  2. Leuk te lezen dat je het nu al naar je zin hebt.
    Vol verwachting klopt mijn hart naar het volgende stukje. Groetjes Je Zusje

  3. waarschijnlijk slaap je nog op dit moment ,hier is het 18.30 uur woensdagavond.Zo te horen een goede reis gehad.fijn voor je.Geniet er maar van.Groetjes Theo en de rest en tot schrijvens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *