URL

Het einde is nabij, nog even en dan is digipete.nl verleden tijd. Sinds december 2004 ben ik eigenaar van deze domeinnaam maar dat gaat dus binnenkort veranderen. Met ingang van  22 december 2012 verwijst www.digipete.nl voorlopig nergens meer naar.

Vanwaar deze drastische maatregel? Eigenlijk is het heel simpel! Ik vindt de naam digipete niet meer bij de website passen en eerlijk gezegd, de naam dekt de lading al een tijdje niet meer, bij een persoonlijke website hoort een persoonlijke naam. Het wijzigen van de domeinnaam is de voorlopig laatste stap in de make-over van de site.

De oplettende lezer is het waarschijnlijk al lang opgevallen dat mijn blog reeds enige tijd petercremers.nl in plaats van digipete.nl heet. Echter, beide Uniform Resource Locators (URL’s) – voor de leek: domeinnamen – komen nog steeds op dezelfde plek uit, namelijk www.petercremers.nl. Niet lang meer want dan is de site nog maar via één ingang te benaderen.

In tegenstelling tot digipete is petercremers wel uniek. Er bestaat geen enkele andere site met die naam, ook niet met andere extensies (.com, .be, .org etc.). Daarentegen bestaat digipete.com wel en die is binnenkort dus ook uniek.

Om verzekerd te zijn van mijn verhalen is het verstandig om alle linkjes (bijv. in je favorieten) naar www.digipete.nl aan te passen naar het nieuwe adres.

Vanaf 22 december 2012:

www.digipete.nl wordt www.petercremers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *