Vakantiegevoel

Alvast even proeven aan de vakantie en een beetje vakantiegevoel ervaren. Het is weer tijd voor de vakantiebeurs. Het zal geen heel uitgebreid bezoek aan de Utrechtse Jaarbeurs worden want ik heb enkel interesse in 3 hallen: 1, 2 en 3 oftewel ‘Verre Reizen’. Ik weet natuurlijk heel goed wat ik wil en ben hier alleen op zoek naar specifieke additionele informatie van de experts. Ondanks dat alle grote reisorganisaties acte de présence geven, mis ik de club waarmee ik naar Australië en Nieuw Zeeland ben geweest.

Mijn aandacht gaat vandaag vooral uit naar groepsreizen in het Westen van de Verenigde Staten van Amerika en de Trans Siberië Express. Vlak voor het verlaten van de beursvloer stuitte ik nog op een ware specialist op het gebied van treinreizen door Azië en natuurlijk heb ik mij uitgebreid laten informeren door de alleraardigste medewerkster van Tiara Tours.

In tegenstelling tot vele andere bezoekers ga ik niet naar huis met een koffer vol met folders, ik heb welgeteld 3 boekwerkjes verzameld en dat is ruim voldoende.

Ik ben klaar met de beurs maar de dag gaat verder want ik heb nog een wandeling gepland in de Utrechtse Heuvelrug…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *