Vlaghijsen

De vlag moet in top en liefst een rood-geel-groene, Carnaval staat tenslotte voor de deur. Je kunt zo’n vlag natuurlijk stiekem laten wapperen maar een beetje carnavalsvereniging ziet hier vanzelfsprekend een feestje in.

De residentie van Stadsprins Casper I

De residentie van Stadsprins Casper I

En zo verzamelden hedenmorgen een schare vastelaovesvrunj bij de residentie van prins Casper I aan de Geleense Oranjelaan. De voortuin was door de leden van het RAAF omgetoverd tot een heus podium en een deel van de straat was afgezet ten behoeve van het  massaal aanwezige publiek. Op ludieke wijze presenteerden de Awt Adjudante een gevarieerd programma, voor elk wat wils.

De Waerknöppele

De Waerknöppele

Richtig Rex bracht de Duitstalige voetjes van de vloer en zelfs de Waerknöppele wisten nog een Duitstalige twist aan hun kolderiek optreden toe te voegen. En passant werd de Stadsprins getransformeerd naar een MeisterJäger compleet met Jäger-jasje en hoedje. Het mooie weer zorgde voor een zonnige ambiance aan de rand van de Waereldsjtad in de aanloop naar de Belzje Middig.

Richtig Rex

Richtig Rex

Al dat ceremonieel zorgde wel voor hongerige magen en dorstige kelen maar gelukkig was de prinselijke achtertuin voldoende gefaciliteerd om in deze manco’s te voorzien.
De foto’s zijn te bekijken in de webshop en – what’s in a name – natuurlijk ook aan te schaffen……

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *