Voornemens?!

Het einde van de kalender is in zicht maar het begin ook! 2012 loopt ten einde en we beginnen op 1 januari gewoon weer aan een spiksplinternieuw jaar en we noemen het een beetje fantasieloos: 2013!

Aftellen naar 2013

Tijd voor goede voornemens of toch niet. Niet dus! Goede voornemens zijn er om direct op te pakken, daar wacht je niet mee tot 1 januari. Ik noem het liever doelen stellen en ik heb al een klein lijstje gemaakt. Het is geen hoogdravend lijstje maar het heeft wel alles te maken met wandelen. Ik heb de intentie om het komende jaar een aantal (wandel)uitdagingen aan te gaan.

Allereerst natuurlijk de Kennedymars op 30 maart 2013. Het belooft nu al een bijzondere tocht te gaan worden. Enerzijds omdat het de 50ste editie van de Kennedymars Sittard gaat worden en anderzijds omdat ik de monstertocht voor de 10de keer kan voltooien. Als mij dat lukt dan was dit – vooralsnog – mijn laatste deelname.

Vervolgens ben ik voornemens om op 15 en 16 juni 2013 mijn opwachting te maken tijdens de Nacht van Gulpen. Het zal mijn eerste deelname worden aan de 70 km lange tocht door het Heuvelland. Volgens de verhalen moet het een prachtige ervaring zijn dus wordt het tijd dat ik dat zelf eens ga ervaren.

Van 16 tot en met 19 juli vindt de 97ste Vierdaagse van Nijmegen plaats. Lang geleden – in 2001 – ben ik al eens gestart in Nederlands grootste wandelevenement maar verder dan de eerste dag ben ik toen niet gekomen. Komend jaar wil ik het nog eens proberen zij het nu iets beter voorbereid. Vanwege leeftijdsregels zou ik kunnen volstaan met een dagelijkse afstand van 40 km maar dat is mijn eer te na. Wennschon, dennschon: geen half werk maar gewoon de maximale afstand.

Dit jaar heb ik voor het eerst de Heuvellandvierdaagse uitgelopen en dat is mij goed bevallen. Goede organisatie en prachtige routes zijn genoeg reden om mij in 2013 wederom in te schrijven voor dit Limburgs wandelevenement van 8 t/m 11 augustus 2013.

wandelen

4 grote wandelevenementen staan dus op mijn persoonlijke wandelagenda voor 2013, training is dus noodzakelijk en gezien mijn gebruikelijke wandel-frequentie zal dat geen problemen opleveren.

Tenslotte wens ik al mijn lezers – en ieder ander natuurlijk – het allerbeste voor 2013, veel geluk en wijsheid en maak er wat moois van…….

Comments
  1. Pingback: petercremers.nl » Nacht van Gulpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *